Vårspretten 2019

Asker Turnforening
13.02.2019
ATF ønsker velkommen til Vårspretten den 16. mars 2019 i Holmen Turnhall. Konkurransen er for klubber i Oslo og Akershus med gutter og jenter fra 6 år og oppover (født 2013 eller tidligere). Det vil bli dømt med E-trekk og lik premie til alle.

Tidsplan

Hallen åpner: Kl 09.00

Fri oppvarming i hallen: Kl 09.00-10.00

Konkurransestart: Kl 10.15

Premieutdeling: Ca. kl 13.00

Deltakelse/dommer

Alle klubber må stille med en dommer som kan dømme E-trekk for å kunne melde seg på Vårspretten. Det er ønskelig med kretsdommere. Klubbene må selv dekke reiseutgifter og dommerhonorar for dommerne. Arrangør anbefaler at man følger kretsens satser for dommerhonorar på 500 kr.

Gjennomføring

Gymnastene deles inn i grupper etter klubb. Alle klubbene får et resultatark som de tar med seg rundt i apparatene, og dommerne skriver ned E-karakter for gymnastene i apparatene.

Frittståendemusikk for jentene (de som har) leveres til speaker; mulighet for CD og AUX.

Påmelding og betaling

Frist for påmelding er 2. mars. Påmelding via påmeldingsskjema sendes til e-post:

atf_turnkomite@live.com

Påmeldingsavgift: 200,- per utøver. Betales til Kontonummer: 9497.05.14885, merk Vårspretten 2019 og klubb.
NB! Ved for sen påmelding beregnes dobbelt startkontingent.

Inngangspris for publikum

100 kr for voksne og 50 kr for barn.

Det vil være kafésalg under arrangementet.

Invitasjon

Påmeldingsskjema