RYTMISK GYMNASTIKK på Billingstad skole

Eir Helena B. Gimse
24.09.2019
Vi starter opp i uke 41, etter høstferien, med mulighet for å trene rytmisk gymnastikk på Billingstad skole.
Dette er et unikt tilbud til deg som holder til ved Billingstad, om å få lære mer om verdens vakreste idrett.

Første trening er mandag 7.oktober.​

RG-for alle 1.-2. klasse:
Mandager kl. 17.00-17.45

RG-for alle 3.-4. Klasse:
Mandager 17.45-18.3

Her får du innføring i idretten rytmisk gymnastikk,  trene på triks med tau, ball, ring, køller og vimpel, øve på spagat, slå hjul, gå i bro, fin bevegelighetstrening litt styrke, mye koordinasjon, og dans til musikk!

Pris: 900,-

Trener er Stella Marie Holmboe stella.jpg

Stella er flere ganger norgesmester og nordisk mester i Rytmisk Gymnastikk, hun er også en dyktig orienteringsløper. Stella har trenerkurs og flere års erfaring i å trene nybegynnere i Rytmisk Gymnastikk.

Viderekommende grupper:

Vi har grupper for de som ønsker å trene mer, og som ønsker å konkurrere! Kontakt vår hovedtrener for mer informasjon:

Bente Bjanes tlf: 92026364

Påmelding:

Følg denne linken for å bli registrert som nytt medlem:

Er du allerede medlem av askerturnforening, bruk denne:

Ved spørsmål, kontakt hovedtrener, Bente Bjanes tlf. 92026364

administrasjonen: adm@askerturn.no