Noen ledige plasser på RG, høsten 2019

Asker Turnforening, RG-gruppa
20.08.2019
Noen ledige plasser på RG (Rytmisk Gymnastikk), høsten 2019.

Treningstilbud for nybegynnere og litt øvet:

Vi tar imot nye barn på våre åpne treningsgrupper:

RG-perler 4-5 år:
Dette er partiet for de aller yngste. Treningstiden er 45 min, en gang pr uke. Her får barna lek, dans og motorisk trening med bruk av ulike småredskap til musikk. Dette gir god holdning, utvikler basisferdigheter som styrke, bevegelighet og koordinasjon.
Treningen foregår i Askerhallens ballettrom. Inngang idrettshallen.
I høstsemesteret 2019 kan du velge mellom: Tirsdager 17.00 -17.45 og Lørdager 12.00-12.45
Treningen starter i Tirsdag 27. August, og følger skoleruta frem til juleoppvisningen søndag 8. Desember.
Pris for høstsemesteret er: 1.650.-

RG-diamant 5-6 år:

Treningstiden er 60 min. en gang pr uke. Dans, Ballett og Turn og motorisk trening med bruk av ulike småredskap til musikk. Alt i samme time. På trening utvikler vi basisferdigheter som styrke, bevegelighet og koordinasjon.
Treningen foregår i Askerhallens ballettrom. Inngang idrettshallen.
I høstsemesteret 2020 kan du velge mellom: Mandager 18.00-19.00 og Lørdager 13.00-14.00
Treningen starter Mandag 26. August, og følger skoleruta frem til juleoppvisningen søndag 8. Desember.
Pris for høstsemesteret er 1.850.-

RG-for alle:
RG-for alle er en gruppe beregnet på nybegynnere der treningstiden er 60 min. en gang pr uke. Her får barna øve på spagat, slå hjul, og gå i bro, og en fin innføring i idretten Rytmisk Gymnastikk, gjennom koordinasjonstrening, styrke, bevegelighet, akrobatikk og trening med småredskapene. Vi tilbyr RG-for alle for barn fra 1.- 4. klasse.
Treningen foregår i Askerhallen, Idrettshallen.
I høstsemesteret 2019 kan du velge mellom
Mandager 17.00-18.00 og Lørdager 11.00-12.00
Treningen starter Mandag 26. August, og følger skoleruta frem til juleoppvisningen Søndag 8. desember
Pris for høstsemesteret er 1.850.-

Mini-rekrutt:

For barn 7-10 år som har lyst å trene 2 ganger pr uke. Treningstiden er 90 min. pr gang. Dette er Rytmisk Gymnastikk for de som ønsker litt mer trening og litt større utfordringer. Her blir det redskapstrening, bevegelighetstrening og styrketrening, dans og trening på enkle program for oppvisninger og "konkurranser".

I høstsemesteret 2019 trener mini-rekruttene:

Tirsdager 17.00-18.30 i Askerhallen, Idrettshallen og

Onsdager 17.00-18.30 på Borgen skole, gymsalen.

Treningen starter Tirsdag 27. august, og følger avslutter med RG gruppas juleavslutning Tirsdag  10. Desember.

Pris for høstsemesteret er 3.900.-

Rekrutt:
For barn 10-12 år som har lyst å trene 2 ganger pr. uke. Treningstiden er 90 min. pr gang. Her trener barna idretten Rytmisk Gymnastikk, ved basistrening, kroppsteknikk, redskapsteknikk og enkle program. De som har lyst kan også delta i små konkurranser. På rekruttgruppa gir vi også muligheten til ekstratreninger.

I høstsemesteret 2019 trener rekruttene:

Tirsdager i Askerhallen 18.30-20.00 og Onsdager på Borgen skole (gymsalen) 18.30-20.00
Treningen starter i Tirsdag 27. August , og følger skoleruta frem til RG gruppas juleavslutning Tirsdag 10. Desember.

Pris for vårsemesteret er kr. 4.400.-

***

Minimum antall påmeldte til hver av de åpne treningsgruppene for gjennomføring er 6 barn.

SE også informasjon på vår hjemmeside om Dans og RG-akademiet. Trening direkte etter skoletid i SFO-tiden.

Benytt vedlagte påmeldingslink:

For dere som allerede er medlemmer, skal denne lenken benyttes:

Til våre nye medlemmer, må denne link benyttes: