Velkommen til barneturn

Barneturn har tilbud for partier gymlek med foreldre 2 - 4 år, barneturn 4 - 5 år og 1 - 4 klasse. Barneturn er et bredt tilbud for både gutter og jenter. Her legges det vekt på allsidig trening i form av lek, styrke og bevegelighetstrening. Turntreningen foregår i gymsaler og flerbrukshaller som er på barneskoler i Asker kommune.

Treningstilbud

TRENINGSTILBUDET VI HAR PÅ BARNETURN ER FØLGENDE:

GYMLEK MED FORELDRE 2 - 4 ÅR: ALLE GYMLEK MED FORELDRE PARTIER STARTER KL 17.00 - 17.45

Mandager har vi partier på følgende skoler:

Rønningen

Billingstad skole

Jansløkka skole

Bondi skole (flerbrukshall)

Heggedal skole (flerbrukshall)

Tirsdager har vi partier på følgende skole:

Blakstad skole

Onsdager har vi partier på følgende skole:

Vettre skole

BARNETURN 4 - 5 ÅR: ALLE PARTIENE PÅ BARNETURN STARTER KL 17.45 - 18.45

Mandager har vi partier på følgende skoler:

Rønningen

Billingstad skole

Jansløkka skole

Bondi skole (flerbrukshall)

Heggedal skole (flerbrukshall)

Tirsdager har vi partier på følgende skole:

Blakstad skole

Onsdager har vi partier på følgende skole:

Vettre skole

1 - 2 KLASSE GUTTER OG JENTER

Mandager:

Jansløkka skole fra kl 16.15 - 17.00

Heggedal skole (flerbrukshall) fra kl 16.00 -  16.50

3 - 4 KLASSE GUTTER OG JENTER

Mandager:

Heggedal skole (flerbrukshall) fra kl 16.00 - 16.50

1 - 4 klasse idrettens grunnstige/akrobatikk

PÅMELDING TIL PARTIER GJØRES PÅ FØLGENDE MÅTE:

AKTIVE MEDLEMMER (DERE SOM ALLEREDE HAR VÆRT PÅ TURNPARTIER HOS OSS HØST 2018):

Følg linken, klikk på «logg inn» og velg "partipåmelding".

Brukernavnet er medlemsnummeret mottatt ved innmelding

Link for påmelding

NYE MEDLEMMER:

Følg link, klikk på «meld deg på» og fyll ut nødvendig informasjon.

Brukernavn og passord tilsendes fra nettadressen «ditt lokale lag».

Ved mottatt brukernavn og passord; velg «partipåmelding» for påmelding.

Link for påmelding

Alle partiene på barneturn koster 1350,- for et semester i tillegg kommer 250,- som er medlemsavgift til foreningen. Vi har både vår og høst semester.

Vårsemesteret starter opp i uke 3 2019 og avsluttes i begynnelsen av mai med en våroppvisning. Høstsemesteret starter første uken i september og varer til begynnelsen av desember.

Barneturn

Barneturn gruppen er en av 4 avdelinger i Asker Turnforening. Avdelingen er en selvstendig økonomisk enhet. Asker Turnforenings overordnede ledd er Oslo/Akershus Gymnastikk og Turnkrets og Norges Gymnastikk og Turnforbund, vi betaler medlemsavgift for alle våre medlemmer til disse to organisasjonene. Som en offisiell idrettsorganisasjon i Norge er vi selvsagt medlem av Norges Idrettsforbund og følger de regler og retningslinjer som gjelder for idrett i Norge.

På barneturn gruppa har vi 5 trenere og 3 hjelpetrenere. I tillegg har vi også en hovedtrener som har hovedansvaret for barneturn tilbudene.

Komité - barneturn

Gruppen har en aktiv komite som sammen med hovedtrener sørger for driften av gruppa. Komitéen har ansvar for gruppas handlingsplan, budsjett og økonomioppfølging, og som sørger for at vi leverer det produktet vi skal.

Våre trenere

Hovedtrener for gruppen barneturn:

Monica Pfeuti - hovedtrener for gruppen barneturn.

Trenere:

Kathrine Helgesen

Grete Aas Underland

Elise Taule

Helene Skancke

Hjelpetrenere:

Lena Taule

Ann Kristin Nilsen​

Anniken Frengen Børresen

Nyheter

Åpen dag i Holmen Turnhallhttps://askerturn.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=15Åpen dag i Holmen Turnhall2019-01-08T15:30:00Z2019-01-08T17:30:00ZVi inviterer til åpen dag i Holmen Turnhall: Jenter og gutter 5 - 10 år fra kl 16.30 - 17.15 Jenter og gutter fra 10 år og oppover kl 17.15 - 18.30
Oppstart for alle våre åpne partier.https://askerturn.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=14Oppstart for alle våre åpne partier.2019-01-14T00:00:00Z2019-02-01T23:59:00ZMandag 14 januar starter vi opp igjen med trening for alle våre åpne partier. Dvs turn for alle, tropp, bounce, apparatturn for gutter og jenter, RG for alle, RG prinsesser, RG perler, RG diamanter og alle partier som er på skolene i Asker kommune. Velkommen til en aktiv vår hos oss i Asker Turnforening.

I fokus

Alle nyheter

Velkommen til trening med Natalia GodunkoVelkommen til trening med Natalia Godunko2018-12-09T23:00:00ZVelkommen til trening med Natalia Godunko!
Juleavslutning 2018Juleavslutning 20182018-12-04T23:00:00ZTakk til alle frivillige som bidro til at årets juleoppvisning ble så bra som den ble!
Idrettsekonferansen 2018Idrettsekonferansen 20182018-11-29T23:00:00ZIdrettskonferansen 2018. Asker Turnforening fikk tildelt to priser: Trenerpris og arrangementpris.
Fantastisk uke med Ekaterina Pirozhkova!Fantastisk uke med Ekaterina Pirozhkova!2018-11-29T23:00:00ZUtøvere og trenere opplevde energi, kreativitet og en enorm kunnskap i Askerhallen!