Informasjon om klubben.

Asker Turnforening ble stiftet 01.11.1926, og er blandt en av Norges største turnforeninger.

Asker Turnforening har aktiviteter for barn og unge fra 2 år og opp til 80+.

​Vi har en målsetning om å gi alle barn, unge og voksne gode forutsetninger for å drive fysisk aktivitet, og bestreber oss på god kvalitet på alle våre tilbud. Asker Turnforening er en veldrevet idrettsklubb, både når det gjelder idrettslig og administrativt.

Vi har tilbud i ulike grener; barneturn, Rytmisk Gymnastikk, apparatturn (gutter og jenter), troppsgymnastikk, aerobic, foreningstropp samt trening for godt voksne (gla`trim 50 til 80+)

Asker Turnforening er et selvstendig idrettslag med eget styre og egen rapporteringsplikt. Vi drives av frivillig innsats.

Styret (oppdatert etter årsmøtet 2019)

Leder: Simen Frøyland

Nestleder: Kathrine Helgesen

Styremedlem: Bente Dobbertin

Styremedlem: Iselin Unhjem Oveland

Styremedlem: Elisabeth Skaset

Styremedlem: Mai Lill Suhr Lunde

Styremedlem: Geir Inge Fevang

Varamedlem: Tore Flikkeid Monclair

Daglig leder: Monica Pfeuti

Hovedtrener - Apparatturn - Alexander Sunde

Hovedtrener - Rytmisk Gymnastikk - Bente Bjanes

Hovedtrener - Gymnastikk og turn (bredde) - Monica Pfeuti

Kontakt oss:

Asker Turnforening har kontor i Askerhallen, inngang idrettshall. Det er lettest å nå oss på mail eller telefon. Vi ringer tilbake/svarer mail så raskt som mulig.

Vil du komme i kontakt med oss?

Er det noe du vil vite, eller komme i kontakt med oss om, vennligst ta kontakt med oss. Skriv gjerne  e-post.

Klubbens postadresse:

Asker Turnforening
1387 Asker

Besøksadresse:

Bragesvei 2, 1387 Asker

Administrasjon:

Telefontid: Alle dager 09.00 - 15.00
Kontakt oss dersom du har spørsmål om treningstilbud, treningstider, ledige plasser etc. eller trenger annen praktisk informasjon.

Telefon: 66791966

Daglig leder: