RG Akademiet i Askerhallen

RG-akademiet

Vi tilbyr trening for jenter som er interessert i Rytmisk Gymnastikk rett etter skoletid!

Akademiet er åpent fra 14.00 – 16. 30 for jenter 1.-6. Klasse

Tirsdager og Torsdager

Du kan velge mellom 1 dag pr uke eller 2 dager pr uke.

Vi holder til i Askerhallen, RG-hallen.

Dagsrutine:

14.00-14.30:  Fruktservering, skifte til treningstøy.

14.30-16.00:  Trening

16.00-16.30:  Tid til lekser, spill eller uteaktiviteter

Treningen inneholder basistrening; styrke, bevegelighet, koordinasjon. Dans til musikk. Trening med redskapene; tau, ring, ball, køller, vimpel

Ingen krav til forkunnskap.

Dersom du er viderekommende kan vi tilpasse et eget opplegg til deg.

Vårsemesteret 2019: Vi starter 2. januar og følger skoleruta.

PRISER for hele vårsemesteret: 2 dager pr uke: 6.000.- 1 dag pr uke kr. 3.500.-

Avgiften fordeles på 5 fakturaer, den første sendes ut ved oppstart.

Vi må ha min. 6 barn for å gjennomføre.

De som er interessert I transportavtale fra Vollen, Arnestad, Vettre, Blakstad,
Drengsrud, Rønningen, Vardåsen, Hvalstad, Jansløkka, Hofstad kan bestille dette, pris ca kr. 100.- hver gang, avhengig av antall.

Påmelding til partier for vår 2019

​Påmelding til partiene vi skal ha fra januar 2019 vil være åpent for påmelding i midten av desember. Vår semesteret starter opp i uke 3 for de åpne partier. Gla`trimmen starter opp tirsdag 8. januar kl 10.00 i Holmenhallen.

Påmelding til partiet kan gjøres her: Link for påmelding  dette er for dere som allerede er medlemmer i klubben.

Nye medlemmer gjøres her: Link for påmelding

Årsmøte 26. mars kl 19.00

Velkommen til årsmøte i Asker Turnforening!

Årsmøtet avholdes tirsdag 26. mars 2019 kl. 19.00 på Scandic hotel i Asker.

Innkallingen er sendt alle medlemmene i Asker Turnforening pr e-post, og lagt ut på klubbens hjemmeside www.askerturn.klubb.nif.no

Saker som skal behandles på årsmøtet må være sendt Asker Turnforening v/Monica Pfeuti adm@askerturn.no – senest 12. mars 2019.

Saksliste og saksdokumenter kan hentes på kontoret i Askerhallen senest en uke før årsmøtet.

Vi minner om at for å ha stemmerett på årsmøtet må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned, og ha betalt kontingenten.